BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dilluns, 18 d’abril del 2011

Torneig de Primavera



... trofeig Juan Palomo...



El 4t TORNEIG de PRIMAVERA de PALAU es queda a casa. Es va repetir la mateixa final de l' any passat, però aquesta vegada, el Ratpenat quatribarrat, reforçat pel seu públic, es va imposar: BATMAN, 3 - SPORTING, 0.


El partit va començar amb un millor joc de l' Sporting, traduït en domini territorial i més ocasions de gol. Però un penal, absurd i innecessari, va canviar el signe de la final. Després de l' 1 a 0 el Batman es va sentir molt més còmode i va rematar la feina amb dos bons gols més.


El Despertaferro i el Llove van ser els altres dos semifinalistes.



El CULÉS CLUB es va imposar en la lligueta de consolació. Una consolació amb una mitajana d' edat q no superava els 12 anys... gran noticia. Sens dubte la millor noticia, junt amb la gran participació del BAP, en contra de la baixa presencia de equips de l' ACFB.


Com sempre, agraïr a tots la participació, competitivitat i la feina didàctica amb la canalla... moltes gràcies.



Menció especial per l' amic Jordi Soler. Q per un imprevist d' última hora no va poder estar entre nosaltres, un problema de salut de sa mare, q per sort ja està controlat. Després de sacrificar la seva participació en el Sant Burget per regalar-nos un superreportatge del torneig, ens consta q ara tenia moltíssimes ganes de gaudir del dia (botonaire/futboler) d' ahir...


una abraçada xaval... anims!



Fins la propera!!!


Salut!!




BAPreporteresquizofrènic.