BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dijous, 23 de juny del 2011

Copa 2011 (i 2)

EL TOCORNAL GUANYA LA COPA DE L' ACFB (SIGMA ENGINYERS) I LA DEDICA EN MANEL VIVES L'HOSPITALET!!!!
Bona jornada botonaire la q vam viure el dimarts passat amb la FINAL a 4 de la COPA.
Va ser el triomf dels botons petits. Així com en la 1a divisió(on hi ha un nivell força igualat) el percentatge de punts és d'un 65% pels equips locals, curiosament en els 4 partits de les semis, amb format encara més desfavorable, els van guanyar tots els equips visitants.
El BOTOFUMEIRO s' imposava a can DESPERTAFERRO per 1 a 2. Però a la tornada, el "discret" DESPERTA, fent honor del seu nom i al més pur estil dels almogàvers, destrossava l' enemic a domicili... 0 a 4.
L' altra eliminatòria va ser molt més igualada. Partits d' alta tenssió. Partits tàctics, sobris, sense floritures, però sense errades. 1 a 2 a can TORCORNAL, i el mateix resultat al Bulgarian Army de l' ICK. A l' últim minut de la tornada, una jugada tàctica de cobertura de l' ICK provocà una falta directa. La falta, sorprenentment va anar a parar al travesser i vam entrar en el gol d' or. I el q són les coses, el q va estar apunt d' eliminar al TOCORNAL, la falta, va ser el q va fer q guanyes. Doncs, després de la falta, en Manel estava molt mal col.locat, amb tots els botons sota pals. I en un contraatac, li va quedar un xut a gol difícil, d' angle canviat, q en condicions normals no hagués provat mai... però... "a gol"... i golàs des de l'interior esquerre vinguent de posicions defensives... 3 a 2
La final...
el DESPERTAFERRO va començar generant-se 3 bones ocasions de gol q no va resoldre. El TOCORNAL, en canvi, molt més fi en el xut, no va perdonar les seves ocasions. 2 a 0. Quan tot semblava decidit, el Toco va fer un penal, absurd i innecessari q va fer q en Ferran tornés entrar en el partit... 2 a 2.
I a falta de pocs segons, en un clar exemple de com li ha anat la temporada... de regularitat, constància, fe en ell mateix, ... MARCAVA EL 3 a 2, Q LI DINAVA EL TÍTOL... I EL TRIPLET...
COPA, LLIGA I MASTER!!!!
Bona assistència de públic, per les dates, per la competició, i pel q jo he vist els útims 5 anys.
Amb un colofó de bandera quan en Manel Tocornal va dedicar el títol al seu homònim L' HOSPITALET (li havia promés, q ho intentaria, si més no, quan el va eliminar en 1a ronda)... molt emocionant... els q tenim comptes pendents de dedicatòries amb els nostres amics q no hi son... vivim aquests detalls amb molt de sentiment.
Però q carai... (perdoneu la personalitazació... però també m' ho mereixo)
AMB LLÀGRIMES ALS ULLS (US HO BEN JURO) JO TAMBÉ VULL DEDICAR EL MEU PRIMAVERA DE PALAU I SOBRETOT AL MEU SOTSCAMPIONAT DE LLIGA ACFB AL MEU AMIC ALFONS CORDOBÉS. EN EL SEU RECORD EM DIC BATMAN. I DE ELL EM VAIG QUEDAR AMB UNA INFIMÍSSIMA PART D' UN DO Q NO HO VIST MAI A NINGÚ, NI CREC Q HO TORNI A VEURE... LA SEVA GRAN, GRANDIOSA GENEROSITAT EN TOTS ELS SENTITS.
ÉS L' ÚNICA EINA Q TENIM, ELS Q TENIM LA SORT DE QUEDAR-NOS, DAVANT LA TREMENDA INJUSTÍCIA Q ÉS LA MORT, PODEM HERETÀ(o intentar-ho) LES COSES BONES DELS NOSTRES ÉSSERS ESTIMATS. Una abraçada pe'n Pep (Vitamènia) i l' Antonio (Llove) q segur q també els he tocat
... perdoneu... m' he entendrit...
us estimo... i els botons (encara q moltes vegades no us entenc)
Jordi Roca Batman

dimecres, 22 de juny del 2011

Final Copa 2011


Dos semifinals de nivell “king size” i una final 5 estrelles¡¡¡¡¡

Tocornal-ICK

A l’anada amb un 1-2 , va sembla que ICK encarrilava favorablement l’eliminatòria. A la tornada, s’arriba als darrers minuts amb 1-2 favorable a Tocornal. Va ser quan ICK va disposar d’una falta directa, situada en l’eix del camp passada la línia neutral. Tocoronal s’acastellar amb tot l’equip sota pals i ICK va estavellar la falta a la creueta. El rebot li va donar un passi que no va poder aprofitar. Com que Tocornal, tenia l’equip aculat, encara ICK va poder organitzar una jugada i en un xut sobre la botzina, un jugador propi va enviar fora la pilota. En el gol d’or, Tocornal, en una jugada de classe, va sentenciar amb un xut difícil.

Despertaferro-Botofumeiro

Escenari simular, amb un 1-2 favorable a Botofumeiro. La tornada, sense massa història perquè Despertaferro un cop es va adelantar 0-2 amb el marcador favorable va poder control.lar el joc fins arribar al 0-4 final.

Una final entre el campió de Lliga i Master i el número 1 del rànquing.

No va desebre, després de 7 minuts de “tac-i-gol” de Despertaferro on va fallar fins a 3 ocasions, Tocornal, va aprofitar-se de la seva classe per posar-se 2-0 amb un gol sobre la botzina de la mitja part. A la segona, Despertaferro, va imposar ritme, pressió i joc directe, que el va portar a empatar el partit, incloent un penal. Després de l’empat un altre ocasió va poder decantar la balança cap a Despertaferro, no va ser i amb el temps cuasi exahurit, un error de cobertura, va ser aprofitat amb classe per Tocornal, per sentenciar la final.

Una gran final, amb gols, joc i emoció.

Un gran guanyador que ha demostrat un nivell intractable aquest any.

FELICITATS¡¡¡¡


(DESPERTAFERRO)

divendres, 17 de juny del 2011

Promocions a 1ª 2011

dissabte, 11 de juny del 2011

Classificacions finals de la Lliga 2010-2011






TOCORNAL CAMPIÓ DE LA 1a DIVISIÓ ACFB 2010-11 !!!!

En un final de la lliga molt emocionant, amb empat a punts amb el Batman en les últimes jornades, finalment en la jornada 33 es desfà l' igualtat. Ja se sabia q la penúltima jornada podia ser decisiva. L' ICK, encara amb possibilitats, guanyava en el camp del Batman (1 a 2). I el Tocornal, en un partit molt igualat, s' imposava al Despertaferro (1 a 0). La victòria donava aquest dijous el títol a en Manel Rabanal TOCORNAL.

Ha estat triomfant el seu retorn a la Premier després de 3 anys d' absència. El seu joc tàctic i segur, defensivament intractable i aprofitant les ocasions de gol amb molt alt porcentatge la fet campionar. Aguantant perfectament la pressió en aquest igualat final de lliga, on sens dubte la seva alta capacitat de concentració i la fe en el seu joc, l' han fet guanyar partits molt complicats.



SANG i FETGE!!!!



Jornada de sang i fetge a Bigai.



En el derbi palauenc, el BATMAN aconseguia el sotscampionat de la Premier guanyant a domicili al LLOVE (3 a 4) i enviant-lo a la Promoció.



El CSI també cau a la promo (4 a 1) a can Despertaferro.



El DREAM TEAM, a pesar de la derrota, i el SATURNINO es salven del descens directe i també promocionaran.



I finalment, l' amic RAPUCO, acompanyarà al COMTAL a 2a, al perdre el seu decisiu partit 1 a 2 contra l' Sporting.








El RAMPONE guanya la lliga de 2a de l' ACFB!!!!



El CERETANO, amb uns numeros boníssims (màxim golejador, mínim golejat), també puja directe a primera. Finalment un sol punt ... l' empat amb el Can Soler, sens dubte, no l' han permes campionar.



La Promoció ja feia molt q estava decidida: LEVANTE, BRASILIA, BALUMBA, COSMOS, R. SAETA i CP ALCATRAZ...



Jordi Roca (Batman)


dissabte, 4 de juny del 2011

Master 2011



TOCORNAL CAMPIÓ DEL MASTER 2011 !!!!!