BLOC DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FUTBOL BOTONS

Un lloc per seguir l'actualitat botonera i parlar de la nostra afició.

dissabte, 4 de febrer del 2012

Tocornal s'emporta la lliga del Casal 2011

El passat dijous 2 de febrer va finalitzar la lliga del Casal 2011 amb la final dels playoffs entre el Tocornal i el Despertaferro. A la lliga regular el Manel havia quedat primer per només un punt de ventatja respecte en Ferran fet que li donava el paper de favorit ja que tenia el factor local a favor.

En Tocornal havia eliminat per la via ràpida al Comtal a quarts de final i a l'Estrella Verde en una semifinal dramàtica que es va decidir en el cinquè partit. En canvi, en Despertaferro venia d'eliminar al Batman a quarts i al Chondos a semifinals amb una gran solvència.

Ja a la final en Despertaferro, fent un joc de control, va aconseguir anul·lar el joc del mig del camp del Tocornal i imposar-se per 1 a 2 en el primer partit. Ja en el segon partit, en Ferran es col·locava novament per davant i per 0-2 deixant contra les cordes el joc i la tàctica tocornalera. Però un parell de canvis tàctics i una major precisió va fer que en Tocornal es tornés a ficar en el partit i el remontés brillantment guanyant per 6-3.

El tercer partit va tenir poca història. En Tocornal va dominar clarament aquesta tercera part i s'emportà un resultat a favor contundent (7-2) mentre en Despertaferro semblava diluir-se.

El quart partit era la primera ocasió que tenia el Tocornal per guanyar el torneig i no la va desaprofitar. Un gol per mala sort en pròpia porta del Despertaferro avançava en Tocornal que, aprofitant l'avinentessa i la pèrdua de concentració del rival,va aprofitar per col·locar-se 3 a 0, ja entrada la segona part. En Ferran, sense res a perdre, va arriscar i aconseguí dos gols de traca per posar-se 3 a 2. Quan faltaven 5 minuts, Tocornal aprofita un fora directe i fa el 4 a 2, però, just treure de mig camp el Despertaferro, en Manel li torna el favor i es marca un gol en pròpia porta al realitzar un mal rebot amb el davanter centre rival. Tensió i nervis en els últims minuts i Tocornal va sentenciar faltant 2 minuts amb el 5 a 3 definitiu.

Bona final i el Tocornal tanca un cercle perfecte al guanyar el mateix any els 4 tornejos annuals: lliga, copa, marabotó i casal. Enhorabona!